Olle Holmstrands sammanställning av Vikenprojektet

Olle har gjort ett jättejobb och gjort en sammanställning av CPM,s SENDAR rapport. CPM+ekon+rapp+140227+referat Läs och sprid informationen till politiker och riksdagsledamöter. Det är orimligt att man kan planera ett landskapsmord på detta viset.

Kommentera

1 thoughts on “Olle Holmstrands sammanställning av Vikenprojektet

  1. Tack till Olle Holmstrand! Det känns så bra att ha hans kompetens att tillgå för oss som kämpar mot gruvprospekteringen i Oviken. Hur ska vi få stopp på detta resursslöseri? Har inte riskkapitalisterna annat att lägga sina pengar på än detta projekt som väl måste anses omöjligt att genomföra om det finns någon som helst stadga i svensk miljölagstiftning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.